כחלק מההחלטה שלי לנסות יותר ויותר להתנסות בהכנה של מאכלים ביתיים ללא גלוטן, נתקלתי במתכון מעולה לפיתות עם 8 מרכיבים מוכרים, ללא גלוטן, מתאימות לפסח, במרקם מוצלח, לא מתפרק וטעים ממש.
המתכון בהשראת הבלוג המצויין theloopywhisk, עם תוספות והתאמות שלי בהערות.
9 תגובות
הברוקולי צריך להיות מוכן לפני?
היי אפשר לחלוט אבל אין חובה. אפשר להשתמש גם בקפוא.
תחליף פרווה לגבינה צהובה?
כל גבינה טבעונית
מה יכול להחליף את הגבנ״צ?
היי, לא חובה מבחינת מרקם אבל בלי יוצא קצת תפל בטעם. אפשר אולי להמליח מעט או להשתמש בגבינה אחרת.
אם אין קמח תירס … אפשר להמיר בעוד קמח רגיל?
הי
כמה מ״ל?
כשאת אומרת כוס למה את מתכוונת?
היי סיון, אני משתמשת תמיד בכוסות מדידה סטנדרטיות. נפח של כוס שווה בד"כ לכ-230 מ"ל