1 בטטה קטנה קלופה ומגורדת
3 ביצים
1 פלפל קטן מגורד
4 פרחים קטנים של ברוקולי טרי/קפוא
1/2 כוס שיבולת שועל דקה
אפשרי:
1/3 כוס גבינה מגורדת (כמו צהובה/עיזים/מוצרלה)
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית אבקת שום
אין לכם בדיוק את הירקות האלה? לא נורא! גם קישוא/גזר וכרובית ישתלבו פה מצויין.
מרקם החביתה והירקות רך. יתאים לתינוקות ופעוטות המיומנים באכילת מרקם דומה. שימו ❤️ כי חשפתם תחילה לכל רכיבי המתכון בנפרד.
עבור תינוקות- ממליצה להשתמש בגבינת מוצרלה שמכילה פחות נתרן לעומת גבינות אחרות.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
4 תגובות
הבוטה מבושלת או מגורדת? איך בעצם מערבבים אותה לתוך הבלילה?
הבטטה מגורדת, נשכח בהוראות. הוספתי עכשיו 🙂
הכנתי ויצא סופר טעים! אפשר לאחסן במקרר למשך 3 ימים?
כן בהחלט 🙂