1/2 כוס יוגורט רגיל
1/2 כוס חלב
2 ביצים
2 כפות שמן זית
1 כוס קמח רגיל/מלא/ללא גלוטן*
2 כפיות אבקת אפייה
1/4 כפית מלח
אפשרי:
1 כוס תוספות כגון אוכמניות, תותים חתוכים לקוביות, בננות חתוכות לקוביות, אפרסקים חתוכים לקוביות או שוקולד צ'יפס.
הצעת הגשה: לצד פירות טריים וזילוף של חמאת בוטנים מעל.
*השתמשתי בתערובת ביתית לקמח ללא גלוטן
לנמנעים מחלב: ניתן להמיר את היוגורט ליוגורט טבעוני (על בסיס סויה/שקדים) ולהמיר את החלב במשקה צמחי (סויה/שקדים/שיבולת שועל).
במידה ותרצו לאפות בתבנית: שופכים את הבלילה לתבנית קטנה ואופים כ-25 מעלות ב-180 מעלות.
יתאים החל משלב של אוכל אצבעות, הפנקייק רך. התאימו את המרקם למיומנות האכילה של תינוקכם ושימו ❤ כי חשפתם תחילה לרכיבי המתכון בנפרד.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
3 תגובות
איך אופים את זה בתנור? חום וכמה זמן והאם צריך להפוך באמצע
שופכים לתבנית קטנה ואופים סביב ה 25 דקות עד שמתייצב
היי, הפנקייקים יצאו תפוחים ומהממים אבל קצת חסרי טעם. כלומר הם לא מתוקים ולא מלוחים. בפעם הבאה אוסיף לבלילה מעט סילאן או בננה מעוכה, או לחילופין יותר מלח. תודה על המתכון 🙂