1/2 כוס קמח לבן
1/2 כוס קמח מלא
גביע/130 גרם/חצי כוס יוגורט יווני
1 כפית אבקת אפיה
1 כף שמן זית
לפיצה: רוטב עגבניות
גבינת מוצרלה
כל תוספת לבחירתכם
1. מערבבים את כל רכיבי הבצק בקערה ולשים אותו בידיים עד לקבלת מרקם נוח לעבודה. אם נוזלי ודביק מדי- מוסיפים קמח.
2. מקמחים משטח עבודה.
3. מחלקים את הבצק ל-2 חתיכות ומרדדים לצורת עיגול/מלבן. שימו לב לא לרדד יותר מדי, כך שהבצק לא יקרע.
4. מורחים רוטב עגבניות, מוסיפים גבינה וכל תוספת לבחירתכם.
5. אופים כ-15 דקות ב-180 מעלות עד הזהבת הקצוות.
ניתן להמיר רק בקמח מלא/לבן וגם קמח ללא גלוטן.
קצוות הבצק יוצאים קראנצ'יים אך הפנים רך מאוד. יתאים כאוכל אצבעות עבור תינוקות שמיומנים במרקם דומה. שימו לב כי חשפתם תחילה לרכיבי המתכון בנפרד.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
2 תגובות
האם ניתן להכין את הבצק ערב לפני ולשמור במקרר?
כן, אפשרי