1/2 כוס קמח (ראו הערות לגיוון)
1/2 כוס שיבולת שועל טחונה/קמח שיבולת שועל
1 כוס יוגורט יווני (כ-280 גרם)
1/2 כפית אבקת אפיה
אפשרי:
1/2 כפית מלח
אפשרי מעל הבייגלה:
ביצה טרופה/שמן זית
שומשום
שימו ❤ לא להוסיף קמח מעבר, המרקם הסופי יצא פחות מוצלח.
השתמשתי כאן בקמח מלא. ניתן להמיר לקמח רגיל או ללא גלוטן. לגירסה ללא גלוטן השתמשו בשיבולת שועל לל"ג.
ניתן להמיר ליוגורט טבעוני, שימו לב כי תצטרכו כנראה להוסיף קמח נוסף.
הבייגלה קראנצ'יים מבחוץ ורכים מבפנים. יתאים כאוכל אצבעות עבור קטנטנים שמיומנים במרקם דומה. שימו לב כי חשפתם תחילה לרכיבי המתכון בנפרד.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
4 Responses
כמה זמן הבייגלה יישארו טריים? האם חייבים להישמר במקרר?
רוצה לשלוח עם הבן לצבא
היי מרב, הם הכי מוצלחים בסמוך להכנה אבל בוודאי שאפשר. בדומה לכריך 🙂
הי. אפשר לדייק את המתכון לטבעונים?
אני מכינה יוגורט מקשיו.
היי גבריאלה. אין לי נסיון עם יוגורט זה אבל יכול להיות שפשוט תצטרכי להוסיף יותר קמח