1/2 כוס קמח לבן*
1/2 כוס קמח מלא*
גביע יוגורט ביו/יווני
1 כפית אבקת אפיה
1 כף שמן זית
למריחה מעל:
ביצה טרופה/שמן זית
שומשום/תבלין לבייגלה
שימו ❤ לא להוסיף קמח מעבר, המרקם הסופי יצא פחות מוצלח.
*ניתן להמיר את כל הקמח במתכון לקמח רגיל או ללא גלוטן (אני השתמשתי בתערובת שלי ויצא מוצלח מאוד).
ניתן להמיר ליוגורט טבעוני, שימו לב כי תצטרכו כנראה להוסיף קמח נוסף.
הבייגלה קראנצ'יים מבחוץ ורכים מבפנים. יתאים כאוכל אצבעות עבור קטנטנים שמיומנים במרקם דומה. שימו לב כי חשפתם תחילה לרכיבי המתכון בנפרד.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן