כחלק מההחלטה שלי לנסות יותר ויותר להתנסות בהכנה של מאכלים ביתיים ללא גלוטן, נתקלתי במתכון מעולה לפיתות עם 8 מרכיבים מוכרים, ללא גלוטן, מתאימות לפסח, במרקם מוצלח, לא מתפרק וטעים ממש.
המתכון בהשראת הבלוג המצויין theloopywhisk, עם תוספות והתאמות שלי בהערות.
6 תגובות
כמה זמן הבייגלה יישארו טריים? האם חייבים להישמר במקרר?
רוצה לשלוח עם הבן לצבא
היי מרב, הם הכי מוצלחים בסמוך להכנה אבל בוודאי שאפשר. בדומה לכריך
הי. אפשר לדייק את המתכון לטבעונים?
אני מכינה יוגורט מקשיו.
היי גבריאלה. אין לי נסיון עם יוגורט זה אבל יכול להיות שפשוט תצטרכי להוסיף יותר קמח
האם אפשר ללא שיבולת שועל ולהשתמש רק בקמח ללא גלוטן?
כן, אני ניסיתי עם התערובת הביתית שלי ויצא מעולה
https://www.morinfridman.co.il/recipes/gluten-free-flour-blend/