2 נקטרינות/אפרסקים בינוניים ובשלים
2 גביעי יוגורט טבעי חלבי/טבעוני
1. טוחנים את הפרי עד מרקם חלק.
2. מעבירים לסיר קטן, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה 8-10 דקות עד הסמכה.
3. מצננים מספר דקות ומעבירים לתחתית כלי אטום. מניחים מעל שכבת יוגורט.
4. מאחסנים במקרר.
תוכלו להשתמש בכל פרי שתרצו- מבחינת כמות יש צורך בכ-2 כוסות פרי חתוך.
הנקטרינות שלי היו מתוקות במיוחד אז לא הרגשתי צורך להמתיק בכלל! במידה ותרצו תמיד אפשר להוסיף אחרי הבישול ממתיק כמו סילאן/מייפל/דבש (האחרון מעל גיל שנה)
ידידותי לתינוקות וקטנטנים, מזכירה שעבורם כדאי להימנע מהמתקה. מתיקות הפירות תספיק בהחלט❤
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן